Otthon Üzletház Kft.

Miben hiszünk?

Értékeink

Minőség

Törekszünk arra, hogy partnereink számára ne csak az igényeiknek legmegfelelőbb, minőségi termékeket értékesítsük, de a közös munka minden fázisában a leghatékonyabb ügymenetet és ügyfélkiszolgálást biztosítsuk. Vállalati értékeink közül a minőség biztos pontot és rendkívül erős összetartó erőt nyújt napjaink változó világában.

Know-how

Több, mint három évtized szakmai tapasztalatával, gondosan válogatjuk és vizsgáljuk folyamatosan felül mind termékportfóliónkat, mind saját belső folyamatainkat a partnerelégedettség mindenkori biztosítása érdekében. Ezt a szakmai tapasztalatot állítjuk ügyfeleink szolgálatába akkor is, amikor segítjük őket a saját igényeiknek legmegfelelőbb kiválasztási, felhasználási és mennyiségi kérdések megválaszolásában.

Innováció

Folyamatos képzések, belső és külső tréningek tartják naprakészen szakmai tudásunkat a tisztítószerek és az ügyfélmenedzsment terén is. Együttműködve a különböző területek szakértőivel új lehetőségeket fedezünk fel, tapasztalatainkat és szakértelmünket megosztjuk egymással. Így mindig, minden körülmények között naprakész, hiteles vállalkozásként tudunk hozzájárulni ügyfeleink sikeréhez.

Számok, melyek önmagukért beszélnek

0 + m²
területen
0 +
beszállító
0 +
aktív ügyfél
0 + mrd
árbevétel
0 +
termék
0 +
munkatárs

Küldetésünk

Kiemelkedő, megbízható szolgáltatói kereskedelmet, széles termékkínálatot, hatékony és rugalmas kiszolgálást nyújtunk mindenkori ügyfeleinknek:

Elkötelezetten azon dolgozunk nap mint nap, hogy működésünk során fenntartható, innovatív termékeket és szolgáltatásokat kínáljunk.

Otthon a higiéniában. vendéglátásban. háztartásban.

Miért éppen mi?

Költségcsökkentés & hatékonyság

Megérezni, megérteni és teljesíteni akarjuk vásárlóink jelenlegi és jövőbeni igényeit, hogy azokat teljes mértékben úgy tudjuk kiszolgálni, hogy közben a költségeik is csökkennek. Higiéniai és papírárut használó ügyfeleinknél átlagosan több mint 10%-os költségcsökkenést tudunk elérni – természetesen minőségromlás nélkül.

Fókuszban a problémamegoldás

Vállalatunk a problémamegoldásra fókuszál. Segítünk ügyfeleinknek abban, hogy pontosan meg tudják fogalmazni az igényeiket, és azon dolgozunk nap mint nap, hogy ezekre a legmegfelelőbb választ adjuk: minőségi termékekkel, ügyfélközpontú kommunikációval, gyors kiszolgálással, a határidők pontos betartásával és hatékony panaszkezeléssel, ha erre van szükség.

Vállalatára szabott termékpaletta

Több mint 250 beszállítónk gondoskodik arról, hogy a világ legismertebb tisztító- és higiéniai termékei közül minden iparág számára a legmegfelelőbb csomagokat tudjuk összeállítani. A karbantartási területen dolgozókat pl. olyan törlő- és tisztítószerekkel szolgáljuk ki, mely kifejezetten e terület produktivitását növeli.

Nemzetközi standardok

Az általunk forgalmazott termékek a világ több mint 150 országában képviselik ugyanazt a minőségi standardot a legnagyobb gyártóktól a szolgáltató szegmensig. Az egységes szabványok alkalmazása, a folyamatok nagyobb mértékű automatizálása egyúttal elősegíti, hogy munkatársaink figyelme a fontos, összetett, az ügyfelek számára többlet értéket teremtő területekre fókuszálhasson.

Fenntarthatóság

Elkötelezettek vagyunk a környezetvédelem és a fenntartható életmód iránt. A fenntarthatóság iránti elkötelezettségünk három olyan szemponton alapul, amelyekre termékeink és megoldásaink véleményünk szerint a legnagyobb hatást gyakorolják majd: jóllét, felelős fogyasztás, körkörös gazdálkodás. Közösen elérhetjük, hogy vállalkozása minél fenntarthatóbb legyen.

Milyen termékeket kínálunk?

Ajándék, barkács, egyszer használatos termékek, elektromos cikkek, irodaszer, higiénia, konyhafelszerelés, környezetbarát termékek, lakásfelszerelés, munkavédelem, papíráru, szabadidős termékek, szezonális cikkek, takarító eszközök, vegyi áru.

Beszállító partnereink

Több, mint 250 beszállítóval dolgozunk együtt. Partnereinket az alapján igyekszünk kiválasztani, hogy osztják-e az általunk fontosnak tartott értékeket: minőségi termékek, pontos szállítási és fizetési elkötelezettség, rugalmas problémamegoldás.

Ügyfeleink

Büszkék vagyunk arra, hogy ügyfeleink 80%-a visszatérő vásárlóként tisztel meg bennünket bizalmával.

Cégkultúránk

A családi vállalkozásként induló cég mára 40 főt foglalkoztató vállalattá nőtte ki magát. Tudatosan törekszünk rá, hogy saját dolgozóink jólléte és partnereink elégedettsége érdekében is közvetlen, de transzparens és nyílt hangulat övezze a munkavégzés valamennyi fázisát.

A naprakész szakmai tudást mind a termékfejlesztések, mind a külső- és belső kommunikációs folyamatokban elengedhetetlennek tartjuk. Hiszünk abban, hogy csak a saját szakterületükön legképzettebb munkatársakkal tudjuk a legmagasabb minőségi standardoknak is megfelelő ügyfélkiszolgálási folyamatokat végrehajtani. Az up-to date szakmai kompetenciák elsajátítása épp ezért elvárás kollégáink felé-melyet vállalkozásunk aktívan és tudatosan támogat.

Dolgozóink a sikerünk alappillérei. Olyan szakmai és emberi megbecsültséget igyekszünk biztosítani számukra, melynek alappillérei a szociális érzékenység és a munkavállalói well-being. Ennek köszönhetően országos, de regionális viszonylatban is rendkívül alacsony fluktuációval működünk.

Kik vagyunk?

Az Otthon Üzletház polcain több mint 7.000 termék található a vegyi áruktól kezdve a háztartási, vendéglátóipari eszközökön át egészen a munkavédelmi kellékekig és irodaszerekig.

1992-es egyéni vállalkozás és 1999-ben az Otthon Üzletház Kft. alapítása óta a kínálat folyamatosan bővült. Jelenlegi hajdúszoboszlói telephelyünkön több mint 19.000 négyzetméteren szolgáljuk ki kis- és nagykereskedelmi ügyfeleinket.

Piaci stabilitásunkat jól mutatja, hogy az elmúlt két év pandémia sújtotta időszakában cégünk nem csupán talpon maradt, de 700 millió forintos árbevételnövekedést könyvelhetett el.

Saját márkánk a JABA, amelynek kínálatában az otthoni, irodai és ipari higiénia fenntartásához szükséges termékek találhatóak meg. Emellett a gyártás során elengedhetetlen eszközökkel és kellékkel is állunk vevőink rendelkezésére. Folyamatosan növeljük az exportmennyiséget külföldre, például Romániába és Szlovákiába. Ezzel párhuzamosan igyekszünk felkutatni a legjobb minőségű termékeket gyártó külföldi partnereket, így importálunk Nagy-Britanniából, Lengyelországból, Görögországból, Olaszországból és Távol-Keletről is.

Légy vendégünk egy finom kávéra és beszélgessünk el kötetlenül arról, hogyan segíthetjük a Te vállalkozásod hétköznapjait is!