Otthon a megtakarításban – Költséghatékony tippek 2.rész

A költségoptimalizáló sorozatunk első részében a kéztisztítás során elérhető megtakarításokról írtunk, de a mosdóhigiénia itt még nem ér véget. Nem szabad megfeledkeznünk a toalettek higiéniai felszereléséről sem.

Toalettpapír tekercs helyett zárt rendszerű adagoló

Ki ne találkozott volna már olyan illemhellyel, amely éppen a toalettpapírban úszott? Ennél lényegesen kellemetlenebb, ha dolgunk végeztével szembesülünk azzal, hogy nincs toalettpapír. A Tork kínálatában léteznek felhasználási területhez szabott, optimális és költséghatékony adagolási megoldások. Nemcsak kellemes megítélést kölcsönöznek a helységnek, hanem a pénztárcánkra is jótékonyan hatnak. Ha a laponkénti adagolás mellett tesszük le a voksunkat, könnyen előre kiszámolhatjuk a várható havi és éves fogyást. Teljes mértékben nyomon tudjuk követni a felmerülő költségeinket. Ennek a kalkulációnak az elkészítésében az Otthon Üzletház Kft. sok éves, higiéniai területen szerzett tapasztalatának köszönhetően áll vásárlói rendelkezésére.

Tipp I.

Nagyon népszerű a Tork SmartOne®, mely tekercsenként 1150 lappal rendelkezik, a nagy forgalmú mosdók számára készült. A Tork SmartOne Mini® tekercsenként 620 lappal rendelkezik, a kis és közepes forgalmú mosdók használják előszeretettel. Rendkívül költséghatékony és higiénikus rendszererekről van szó, fehér és fekete színben kaphatóak. A fogyasztás akár 40%-kal csökkenthető a hagyományos, jumbo tekercses adagolókhoz képest – azaz egy tekercsre több felhasználó jut.

Tipp II.

A költségek mellett egy létesítmény megítélésénél sokat jelent az első benyomás, főleg a hölgyek körében. Elhelyezhetünk a női mosdóban falra szerelhető intim tasak tartót és egy intim szemetest. Kellemes létkört tud biztosítani egy elektromos illatosító adagoló is, amely 3 különböző illattal lengi be a teret.

Amennyiben bármely higiénia területen segítségedre lehetünk, fordulj bizalommal az Otthon Üzletház Kft. csapatához. Üzletünkben található bemutatófalunkon az adagolók megtekinthetőek, de akár személyes tanácsadással is állunk rendelkezésetekre.