Otthon a megtakarításban – Költséghatékony tippek 1.rész

Az áremelkedések sajnos már – már mindennapjaink részévé válnak több globális tényezőnek köszönhetően. A világban zajló folyamatok hatásait mindenki elszenvedi, melyre közvetlenül kevés hatásunk van.
Mit tehetünk? Kialakíthatunk egy olyan napi rutint, amelynek köszönhetően vállalkozásként és magánszemélyként egyaránt tudatosan odafigyelhetünk napi működésünkre, és költséghatékonyak lehetünk.

Alternatívák

Bejegyzésünkkel néhány higiénia szempontból hasznos ötletet gyűjtöttünk össze, amelyek segítenek odafigyelni olyan apróságnak tűnő tényezőkre, amellyel valójában komoly összeget takaríthatunk meg:

  • szappan helyett zárt rendszerű kéztisztítás:

    Legyen szó a hagyományos szappanról vagy a csap mellé helyezhető pumpás folyékony szappan adagolóról, sokszor szembesülhetünk azzal, hogy akár naponta is pótlásra szorulnak, mellyel komoly veszteséget termelnek, akár már havi szinten. A kézmosás alapvető higiéniánk része, modern civilizációnk mindennapjaiban elengedhetetlen. Erre nyújtanak megoldást a világszinten elismert Tork zárt rendszerű szappanadagoló rendszerek. A folyékony szappan mellett egyre nagyobb népszerűségnek örvend a habszappan. A hab optikailag nagyobb mennyisége, fajlagosan kisebb felhasználást, ezzel költségcsökkentést eredményez. A falra szerelhető, esztétikus, kulccsal zárható adagolók, környezetbarát alapanyagból készülő, vákuumtechnológiával működő adagoló partonnal működnek. Így maaximális felhasználást tesznek lehetővé, ideálisan kialakított adagolási mennyiséggel. Ennek köszönhetően havi szinten pontos képet kaphatunk a felhasználás mennyiségéről, így akár egy évre előre is könnyebb a költségekkel kalkulálnunk.

  • törölköző helyett zárt rendszerű kéztörlő papír adagolás:

    A kéztisztást követően a leghigiénikusabb megoldás kezeink szárítására a papír kéztörlő használata, melyre a helység adottságai és az igénybevétel függvényében különböző alternatívák léteznek. Legyen szó laponként hajtogatott kéztörlőről vagy tekercses kivitelről, ajánlott a leghatékonyabb falra szerelhető adagolókban tálalni. Hiszen, ha csak a csap mellé vagy esetleg az ablakpárkányra helyezzük, az esetek nagy részében vagy a földön köt ki akár az egész csomag, de legjobb esetben is, sokkal több papírt használnak el egy-egy kéztörlés alkalmával, mint amelyre normál esetben szükség lenne. Az Otthon Üzletház kínálatában jelen vannak a felhasználóbarát Tork adagolók, melyek segítségével szabályozhatjuk a kéztörlő papír felhasználást, annyit használjanak fel, amelyre ténylegesen szükség van. Ennek köszönhetően az átlagos felhasználói létszám mellett lehetőség van a költségek optimalizására.

Felkeltettük az érdeklődésedet?

Az Otthon Üzletház Kft. segítséget nyújt a fent említett ötletek teljes körű, hatékony kiépítésében, de egyéni megoldások megvalósításával is foglalkozunk, keressétek csapatunkat bizalommal. Üzletünkben található bemutatófalunkon az adagolók megtekinthetőek, de akár személyes tanácsadással is állunk rendelkezésetekre.