Otthon a megtakarításban – Költséghatékony tippek 3.rész

Az innováció fontos része mindennapjainknak, fejlődni és élen járni valamiben stratégiai előnyöket jelenthet a vállalkozások számára. Az Otthon Üzletház Kft. is hónapról hónapra keresi az újdonságokat, a modern és innovatív megoldásokat. Vásárlóink számára elhozzuk a legjobb, legköltséghatékonyabb és számukra legideálisabb lehetőségeket minden területen.

A dobozolás fortélyai – pattintás vagy fóliázás?

A költségek csökkentését célzó sorozatunk következő részeként a gasztronómiában tevékenykedő partnereinknek ajánlunk ötletet. A házhozszállítás egyre nagyobb térnyerésével magukkal hoztak olyan új megoldásokat, melyek olcsóbbak, praktikusabbak és higiénikusabbak, mint régebbi társaik. Mindenkinek ismerős lehet a hagyományosnak mondható svéd tál, univerzál tál, varia tál vagy a habdoboz, melyben kiszállították a megrendelt ételt. Használata nagyon egyszerű, hiszen az ételt kitálalva, egy könnyed mozdulattal rápattintották a tetőt és indulhat is a futár.

Egyszerűsége mellett azonban sok olyan nem kívánatos faktort hordoz magában, amely bosszúságot okozhat a fogyasztónak. Gondoljunk csak bele, ha nem pattan rá maradéktalanul a tető, akkor a leves egy része kárba vész. Mindemellett nagyobb az étel szennyeződésének is a veszélye.

Már nem csak a nagyüzemi gyártók körében közkedvelt megoldás a tálcazáró gép, hanem a kisebb vendéglátó egységekben is. A kézi ételtálca lezáró ideális választás hideg és meleg ételek ételtálcákra történő csomagolására. A tető helyett egy vékony fóliaréteggel zárják le a dobozokat. Ez a modell kiválóan alkalmas kis, közepes és nagy tálcák lezárására cserélhető kerettel. A fóliázó gépen egy egyszerű mozdulattal ráhúzzuk a fóliát, majd a gép tetejét lehajtva ráheggesztjük. Nem igényel tapasztalatot, rendkívül gyors és hatékony megoldás. Biztosak lehetünk abban, hogy nem szivárog ki az étel, és tovább biztosítja a termék frissességét. Védi a környezeti hatások ellen, melyek befolyásolnák az étel minőségét.

Összegezve, elmondhatjuk, hogy a fóliázás egy praktikus, gyors, higiénikus és költséghatékony innováció azon partnereink számára, akiknek fontosak ezek a szempontok.

Nagykereskedésünkbe ellátogatva lehetőség van a teljes fóliázó rendszer megtekintésére és kipróbálására. Az Otthon Üzletház Kft. csapata készséggel válaszol a felmerülő kérdésekre.