Megújult a webáruházunk!

Örömmel értesítünk, hogy új, megszépült arculattal és ezzel együtt egy teljesen újragondolt és egyszerűsített navigációval létrehozott weboldal áll rendelkezésére mind a partnereink, mind pedig a vásárlóink számára.

Cégünkről

A vállalkozásunk elérte a 30 éves működését, mellyel elérkezettnek láttuk az időt a megújulásra, ezért a 2022-es évben kulcsfontosságú változtatásokat fogalmaztunk meg, igazodva a változó digitális trendekhez, illetve a dinamikusan fejlődő attitűdökhöz. Az Otthon Üzletház Kft. új szellemben és új célkitűzésekkel vág neki a jövőnek. Ezzel összhangban nem csak a weboldalunk, de az arculat is új köntösben fog megjelenni az online felületen és üzleteinkben egyaránt.

Küldetésünk

Kiemelkedő, megbízható szolgáltatói kereskedelmet, széles termékkínálatot, hatékony és rugalmas kiszolgálást nyújtunk mindenkori ügyfeleinknek:

  • viszonteladóinknak,
  • a turizmus és vendéglátás területén működő vállalkozásoknak,
  • intézményeknek és gyártó cégeknek.

Elkötelezetten azon dolgozunk nap mint nap, hogy működésünk során fenntartható, innovatív termékeket és szolgáltatásokat kínáljunk.

Otthon a vendéglátásban,
Otthon a higiéniában,
Otthon a háztartásban.

Segítség

Bízunk benne, hogy az új honlap alkalmazhatósága, használhatósága hamar megszokottá és örömtelivé válik számotokra.
Mint minden rendszer esetén itt is előfordulhatnak hiányosságok. Kérjük, hogy amennyiben észrevételetek van cégünk teljes körűen megújult honlapjával vagy a feltüntetett tartalommal kapcsolatban, osszátok meg véleményeteket a megújult kapcsolati űrlapunkon, azon belül is a visszajelzés küldése témakör kiválasztásával.